Förvaltning av Samhällsnyttiga fastigheter

Vi förvaltar ett flertal samhällsnyttiga och statligt ägda fastigheter åt krävande kunder som möter mycket varierande behov från sina hyresgäster och verksamheter. Vi besitter dokumenterad erfarenhet och expertis inom området, vilket gör att vi kan erbjuda ett heltäckande utbud av förvaltningstjänster.

BISAB - En flexibel samarbetspartner

Vi erbjuder fastighetsägare ett brett utbud av tjänster inom fastighetsförvaltning och står redo att hjälpa er med allt från service och löpande drift av fastigheten och dess utemiljö, till större renoveringar och tillbyggnationer. Vi har en hög beredskap och finns tillgängliga för eventuella jourryckningar på dygnets alla timmar.

Att anlita oss är en investering som främjar såväl säkerhet och trivsel som fastighetens framtida värde. Vårt mål är att erbjuda marknadens mest flexibla, kostnadseffektiva och trygga helhetslösning. Vi är tillräckligt stora för att besitta den kompetens och erfarenhet som krävs, men tillräckligt lokala för att du som kund alltid ska ha högsta prioritet.

Vi tar gärna ett helhetsansvar för dina fastigheter och utemiljöer genom en totalförvaltning, men självklart kan du välja att anlita oss för specifika förvaltningstjänster som är aktuella för just dina fastigheter. Kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag på hur vi kan hjälpa just er!

Bättre förvaltning, bättre lönsamhet

Jämfört med att använda egen fast anställd personal kostar det dig oftast betydligt mindre att anlita oss för att förvalta din fastighet. Samtidigt får du tillgång till ett brett spektrum av kompetens inom området, som är väldigt svårt att motsvara på egen hand.

Allt vi gör syftar till att göra din fastighet bättre och din verksamhet mer kostnadseffektiv. Detta gör vi genom att tillföra kunskap och kvalitet i alla led rörande driften av din verksamhet. Vi har den kompetens som krävs. Men bakom oss har vi också ett brett kontaktnät av erfarna samarbetspartners och underleverantörer inom diverse verksamhetsområden. Vi tar ett helhetsansvar för din fastighet och strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

En hjälpande hand, i alla lägen

Vi har kreditrating AAA (högsta kreditvärdighet), enligt Bisnode och dess kreditbetyg.
Modellen har funnits sedan 1989 och bygger på ett regelverk med hela 2 400 beslutsregler. Det är en gemensam ratingstandard för alla nordiska länder. Kreditbetyget baseras på en kombination av betalningsförmåga, ekonomi, ålder/verksamhet samt ägare/ledning.  Bisnodes kreditbetyg är en kvalitetsstämpel och ett kvitto på att ett företag är ekonomiskt välskött och har en låg kreditrisk.

Vi är ett ekonomiskt stabilt företag, som kommer vara en hjälpande hand för dig, i alla lägen och i alla konjunkturer.

Läckö Slott

Läckö slott är beläget på Kållandsö i Lidköpings kommun. Dess över 200 rum, är praktfullt utsmyckade med målningar, bildhuggerier och stuckaturer, samt dyrbara möbler och vävda tapeter. En del av rummens dekoration är bevarad, bland annat i Riddarsalen, Gamla kungskammaren, Furstinnans sängkammare och Trojanska salen.

Slottet och kungsgården ägs numera av staten genom Statens fastighetsverk och är statligt byggnadsminne sedan den 25 januari 1935. År 2001 blev Läckö valt till Sveriges vackraste slott och 2013 vann slottet Stora Turismpriset. Här finns också det nybyggda Naturum och Victoriahuset, med restaurang, hotell och konferenslokaler.

Det är en ära för oss på BISAB, att tillsammans med vårt systerföretag Hovby Rör, få sköta såväl drift som förvaltning av detta byggnadsminne som är ett av Västsveriges största turistmål.

Vetlanda Polishus

Med hjälp av små investeringar finns det möjligheter att stora besparingar. Genom närvarostyrning av ventilationen och tillhörande driftoptimering kunde vi till exempel sänka fjärrvärmeförbrukningen i Vetlandas polishus med över 20 procent.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag på hur vi kan hjälpa just er!