BISAB - En flexibel samarbetspartner

Vi erbjuder bostadsrättsföreningar ett brett utbud av tjänster inom fastighetsförvaltning och står redo att hjälpa er med allt från service och löpande drift av fastigheten och dess utemiljö, till större renoveringar och tillbyggnationer. Vi har en hög beredskap och finns tillgängliga för eventuella jourryckningar på dygnets alla timmar.

Att anlita oss är en investering som främjar såväl säkerhet och trivsel som fastighetens framtida värde. Vårt mål är att erbjuda marknadens mest flexibla, kostnadseffektiva och trygga helhetslösning. Vi är tillräckligt stora för att besitta den kompetens och erfarenhet som krävs, men tillräckligt lokala för att ni som kund alltid ska ha högsta prioritet.

Vi tar gärna ett helhetsansvar för era fastigheter och utemiljöer genom en totalförvaltning, men självklart kan ni välja att anlita oss för specifika förvaltningstjänster som är aktuella för just er förening. Kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag på hur vi kan hjälpa just er!

Totalförvaltning – En helhetslösning

En välskött och väl underhållen fastighet leder inte bara till en trevlig och säker boendemiljö för era medlemmar. Det är också en långsiktig investering med positiva effekter för er ekonomi.

Genom att låta oss på BISAB hjälpa er med fastighetsförvaltningen, får ni som bostadsrättsförening en kompetent och erfaren samarbetspartner som tar ett helhetsansvar för både fastighetens skick och föreningens ekonomi. Ni får tillgång vår gedigna erfarenhet och kompetens inom fastighetsförvaltning samt vårt breda kontaktnät av samarbetspartners och underleverantörer.
Allt för att ni ska känna er säkra på att era byggnader och utemiljöer sköts kontinuerligt på ett kostnadseffektivt, fackmannamässigt och långsiktigt sätt.

Proaktiva åtgärder

Vi hjälper er genom att arbeta proaktivt med diverse administrativa tjänster. Så som underhållsplanering, energioptimering, projektering samt genom att sköta kontroller och besiktningar för att säkerställa att föreningen uppfyller gällande lagar och myndighetskrav.

Aktiv förvaltning

Självklart är vi på plats och hjälper er kontinuerligt med daglig drift och skötsel av era fastigheter och utemiljöer. Men vi axlar också ett helhetsansvar och finns med er hela vägen från projektering till färdigställande vid större renoveringar och tillbyggnationer.

Akuta åtgärder

Med oss som samarbetspartner får ni en hjälpande hand och en gedigen erfarenhet inom underhållsplanering, så att vi tillsammans kan minimera risken för störningar inom fastigheten. Men om något trotts detta skulle gå fel, kan ni och föreningens boende enkelt utföra felanmälningar via vår webbaserade felanmälningstjänst. Vi står i ständig beredskap att åtgärda fel, stora som små!

Kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag på hur vi kan hjälpa just er!